Referenties

Bekijk hier een overzicht van referenties.

Topbedrijf! Ik kan niet anders zeggen. Albert Nouwens en zijn team werken uitermate netjes en komen de gemaakte afspraken na. Een fijn team om “over de vloer te hebben”. Ze vullen elkaar perfect aan. Het glas is keurig geplaatst en alle rommel werd keurig opgeruimd. De offerte was bovendien concurrerend t.o.v. andere bedrijven. Kortom: het bedrijf is wat mij betreft een aanrader.

Geert Hofman

Ben zeer tevreden: Duidelijke uitgebreide offerte, goede communicatie, plezierig in de omgang, netjes werk geleverd en alles keurig opgeruimd achter gelaten. Ze hebben ook zonder kosten van een ander raam de lelijke kit vervangen. Aanrader!

Else-Marie Vermolen

Snelle en vriendelijke communicatie. Goede prijs en snelle plaatsing. Al met al zeer tevreden over Albert en kan hem aan iedereen aanraden.

Nicole van der Wielen

Tevreden over de service en werkzaamheden. De leverancier had één ruit in de verkeerde maat geleverd, maar dit werd snel en vakkundig opgelost. Goede communicatie.

Kai Versluijs

Heel fijn bedrijf dat de afspraken nakomt, meedenkt en adviseert. Ik heb een paar bedrijven vergeleken, en Albert Nouwens kwam er echt als laagste uit. Prettige aardige en nette kerels die hun vak verstaan en graag uitleg geven. Ik heb het glas in het hele huis laten vervangen, echt een aanwinst voor de woning. Ze hebben alles opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan ze van harte aanbevelen. Aanrader!

Lukas Beneken

Goede en snelle service! Vriendelijk en levert kwaliteit, alles is mogelijk. Bedankt Albert!

Anouk Hendriks

Heb Albert en zijn collega 2 weken terug alle ramen, zowel beneden als boven, laten vervangen en dit is zowel goed als betaalbaar gegaan. We zijn zeker niet de makkelijkste klant geweest (met oude kozijnen, veel verschillende maten en diktes ruitjes en steeds veranderende wensen) maar nadat we Albert 4 of 5 keer de offerte hebben laten aanpassen en hij alle ramen is komen inmeten en zijn we akkoord gegaan. Hij heeft direct het glas besteld en een afspraak met ons ingepland en ondanks dat hier vervolgens een aantal weken overheen gaan is hij netjes en stipt op tijd komen opdagen met zijn collega. Uiteindelijk bleken niet alleen de bestaande ruitjes zelf maar ook de kozijnen her en der voor wat verrassingen te zorgen, waardoor de werkzaamheden een halve dag langer duurde maar wel zonder gezeur/gemopper (of, ook niet onbelangrijk, onverwacht meerwerk op de nota). Het oude spul is daarbij ook allemaal gelijk meegenomen door de heren. Nadien een nette rekening ontvangen (ook perfect voor evt. bouwdepot bij de bank), samen met de berekening en certificaat voor het aanvragen van subsidie voor energiebesparende maatregelen èn een adres voor het (laten) schilderen van onze kozijnen. Het is dat we maar 1 keer van plan zijn onze ramen te vervangen maar anders mochten ze vaker langs komen.

Munterstraat Best

Zeer aanbevelenswaardig! Albert is Vriendelijk, Vakkundig, Snel en komt afspraken na. Fijne communicatie en ouderwets betrouwbaar en dat tegen een hele scherpe prijs.

Marc Bouman

Enkel glas vervangen voor HR dubbelglas. Afspraak voor het in meten was binnen 24 uur en een paar weken later waren onze ramen voorzien van dubbel glas. Het is nu warmer in de kamers en het geluid van buiten is ook minder. Het team was stipt op tijd en de klus is netjes en snel professioneel afgerond. Wij zijn heel blij met de geleverde werkzaamheden.

Roy Obdam

Werkt heel netjes en werkt ook alles netjes af. Komt op tijd, spullen zijn op tijd geleverd. Kan hem aan iedereen aanbevelen.

Bart van poppel

Prettige vakman, goede communicatie en snelle oplossing voor mijn problemen. Nette prijs ook.

Bernice Feijen

Albert Nouwens en collega hebben twee ruiten bij ons vervangen. Er is goed en netjes werk afgeleverd. Communicatie is duidelijk en vriendelijk. Goede service en voor herhaling vatbaar!

Loes Ceelen

Glasbedrijf Eindhoven komt zijn afspraken na, professioneel, werken netjes en vriendelijk. Goede prijs/kwaliteit. Kortom Super! Zou dit bedrijf aanbevelen!

Ilse van Bussel

Glasbedrijf Eindhoven was op de afgesproken dag en tijd aanwezig en heeft perfect werk geleverd. Binnen korte tijd waren alle ramen vervangen, netjes gekit en voorzien van nieuwe glaslatten. Ook tijd voor een gezellig praatje tussendoor. Nadat het glas geplaatst was, hebben ze alles netjes opgeruimd zonder rommel achter te laten. En ik kreeg instructies wat ik nog moest doen. Een aanrader!

Ramon Verberne

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, denkt mee! Ruimt alles op. Zeer vriendelijke en beschaafde mannen. Aanrader!

Mareille Schmidt

Ik heb het enkelglas in mijn woning laten vervangen door HR++ glas en ben zeer tevreden over het eindresultaat. Albert denkt goed met je mee + Het glas zit er binnen 1 dag heel netjes in. Zeker een aanrader!

Martijn van Hoof

Albert en zijn collega werken snel en vakkundig. Hebben in keuken en bijkeuken HR++ isolatieglas geplaatst. Laten geen rommel achter, zijn vriendelijk en komen afspraken na. De volgende keer hoef ik niet meer te zoeken!

Harry Elzendoorn

We hebben dubbel glas laten vervangen door HR++ glas alsmede het enkel glas in de voordeur. Zijn van begin tot eind professioneel een heel vriendelijk geholpen. Prettig contact gehad en reageert snel op vragen. Vervangen van het glas ging erg snel, en na afloop geen rommel. Erg positieve ervaring, kan ze van harte aanbevelen!

Bram S

Snelle levering, zeer vriendelijk en professioneel. Blij met het resultaat, een aanrader

Tim Baaijens

Meer dan tevreden. Van offerte tot levering. Klantvriendelijk, net werk geleverd en niet onbelangrijk laat het netjes achter.

Peggie van der Heijden

Het hele huis van HR++ glas voorzien. Alles netjes afgewerkt en op een dag alles klaar. Wij zijn zeer tevreden en wij adviseren Glasbedrijf Eindhoven.

Arie van Westenbrugge

Albert heeft deze week onze woning beneden voorzien van dubbel glas. Wij zijn super tevreden. Albert komt zijn afspraken na werkt netjes en ruimt ook alles netjes op voor vertrek. Top bedrijf . Ik kan hem alleen maar aanraden.

Mr Boxtel

Vakkundig, professioneel en voorziet zijn klanten van eerlijk en goed advies. Werkzaamheden zijn nauwkeurig en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook de werkplek is netjes achter gelaten. Kortom een bedrijf dat ik iedereen aan kan bevelen.

Anke Bovers

Glasbedrijf Eindhoven heeft in onze woning het dubbelglas vervangen door HR++ glas. Het hele traject van opmeten, offerte, glas plaatsen is zeer goed verlopen. Het bedrijf komt de gemaakte afspraken na en werkt netjes, na uitvoering van de werkzaamheden wordt alles opgeruimd en wordt de werkplek netjes achter gelaten. Ook krijg je goed advies voor het aanvragen van de geldende subsidies en overige relevante zaken. Glasbedrijf Eindhoven is een echte aanrader, alleen maar complimenten voor dit bedrijf.

Frans Verwijst

Top service! Ze werken zorgvuldig en netjes. Vriendelijke mensen ook. Ik beveel hen zeker aan.

Iwan van Vijfeijken

Na een goed en duidelijk informatief gesprek werd al na enkele weken het hele huis voorzien van HR++ glas. Aardige mensen. Alles volgens afspraak uitgevoerd. Netjes achtergelaten. Zeer tevreden! Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden!

Silvia van Kempen

Professionele en betrouwbare leverancier. Glas vervangen van gehele huis. Scherpe offerte, alles geleverd en geplaatst volgens afspraak. Wil dit bedrijf zeker aanbevelen!

Joost van der Putten

Albert en zijn team zijn zeer vakkundig en hebben uitstekend werk geleverd! “Glas” heldere communicatie. Ze werken ook heel nauwkeurig, zeer netjes en laten geen rommel achter. Ik zou Glasbedrijf Eindhoven zonder na te denken zo weer aan anderen aanbevelen. Het persoonlijke contact en snelle levering (binnen 3 weken) was ook een verademing! Ze hebben alle oude enkel glas vervangen in de bestaande kozijnen met HR++. Ze hebben inmiddels meerdere huizen in onze blok isolatie glas geplaatst.

Suhjohn Ahmed

Zeer prettige ervaring met Glasbedrijf Eindhoven. Vakkundig en keurige vervanging van de beglazing van ons gehele huis. Goed advies en makkelijk bereikbaar.

Sheila van der Steen-Tielman

Alle ramen laten vervangen door HR++ Keurig netjes gemaakt en alles netjes opgeruimd. Geeft goed advies en denkt mee. En gemaakt voor een goede prijs. Niets dan lof 👍🏻👍🏻

Nicon Moers

Glasbedrijf Eindhoven

© glasbedrijfeindhoven.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy