Glasschade

Je ruit aan gruzelementen, een barst of scheur in je raam of een lek in je dubbelglas. Glasschades zijn en blijven vervelend als het je overkomt. Gelukkig is een oplossing nabij. Glasbedrijf Eindhoven is 24/7 bereikbaar: 24 uur per dag en zeven dagen per week.

Glasschade? Bel Glasbedrijf Eindhoven.

Onze werkwijze bij glasschade

Glasbedrijf Eindhoven komt direct naar je toe om de schade op te nemen en te herstellen. Bij enkelglas repareren we de glasschade vaak ter plekke. Andere glastypen zoals dubbelglas of hoogrendementsglas hebben een levertijd. Een tijdelijke water- en winddichte noodvoorziening zorgt ervoor dat je er toch droog en warmpjes bij blijft zitten.

Ongeveer twee weken na je schademelding plaatsen we ook je dubbel- of hoogrendementsglas, herstellen we de schade en werken we de details keurig af. Wil jij je ruit sneller laten vervangen? Dat kan! Na een spoedbestelling en -levering kan de ruit vaak al na twee dagen worden geplaatst. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden en die (spoedlevering en/of kosten) worden niet altijd vergoed door je verzekeraar.

Na het herstel van de glasschade wordt alle gemaakte rotzooi opgeruimd en wordt zowel binnen als buiten alles spic en span opgeleverd. Alleen de ramen worden niet gelapt; dat mag pas 48 uur na plaatsing.

Condens bij dubbelglas of driedubbelglas

Ontstaat er condens tussen de glaslagen van je dubbelglas of hoogrendementsglas? Zie je dat er vuil, vocht of aanslag in de glasspouw ontstaat? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk een lek in je (drie)dubbele glassoort. En dat breekt de isolerende werking van dit glastype af.

Het is in die situatie beter om je dubbelglas of hoogrendementsglas te vervangen. Houd er rekening mee dat deze glassoorten niet standaard op voorraad zijn, maar een levertijd van ongeveer twee weken hebben. Bel je glasschade door aan Glasbedrijf Eindhoven en je ruit wordt zo snel als mogelijk vervangen door een nieuwe.

Glasbedrijf Eindhoven

© glasbedrijfeindhoven.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy