Glaszetter Eindhoven

Ben je op zoek naar een glaszetter in Eindhoven en omstreken? Kies voor Glasbedrijf Eindhoven! Met meer dan twintig jaar ervaring in het vak, is Glasbedrijf Eindhoven dé specialist als het gaat om het vervangen van enkel- naar dubbel- of hoogrendementsglas, het repareren van glasschade en het installeren van glazen achterwanden in keukens. Bij ons kun je rekenen op betrouwbaarheid en professionaliteit. Afspraken worden stipt nagekomen en elk project wordt met oog voor detail uitgevoerd en afgerond.

Ruit vervangen of plaatsen

Wanneer je een ruit wilt vervangen of laten plaatsen, heb je een ruime keuze aan glasopties. Elke glassoort heeft zijn eigen kenmerken, met voor- en nadelen die ze geschikt maken voor specifieke toepassingen. Glasbedrijf Eindhoven is dé glaszetter in Eindhoven met een uitgebreid aanbod van verschillende typen glas aan. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies over welk glas het beste bij jouw wensen en situatie past.

Glasschade

Ook bij glasschade, zoals een gebroken ruit, barst of lek in het dubbelglas, zit je goed bij Glasbedrijf Eindhoven. We staan 24/7 voor je klaar om te helpen bij glasschade. Wil je meer informatie of direct glasschade wilt melden? Neem contact op via e-mail, telefoon of het contactformulier.

Glazen achterwand voor je keuken

Glasbedrijf Eindhoven is ook specialist op het gebied van glazen achterwanden voor je keuken. Je kunt de achterwand volledig naar eigen ontwerp laten maken, wat niet alleen mooi is, maar ook functioneel en veilig. We bieden de mogelijkheid om de glazen keukenachterwand in verschillende kleuren en met fotodesigns te bestellen, zodat het perfect aansluit bij jouw interieur. Voor een op maat gemaakte glazen keukenwand kun je eenvoudig een offerte aanvragen.

Subsidie en BTW-regeling

Wist je dat er subsidies beschikbaar zijn voor het vervangen van glas als isolerende maatregel? Ook is er een aantrekkelijke BTW-regeling die korting geeft op de te betalen arbeidsuren. Om in aanmerking te komen voor subsidie, moet je wel eigenaar zijn van de koopwoning en deze woning als hoofdverblijf hebben of direct na renovatie gaan bewonen. Lees er meer over op de pagina over subsidies.

Glaszetter Albert Nouwens

De eigenaar van Glasbedrijf Eindhoven is Albert Nouwens. Hij staat bekend als een vriendelijke en hardwerkende man met passie voor zijn vak. Zijn klanten waarderen zijn hoogwaardige kwaliteit werk en zijn vermogen om met hen mee te denken. Albert geeft waardevolle tips en let op details waar je zelf misschien niet aan zou denken. Hij zorgt ervoor dat keukenglas zowel functioneel als stijlvol is en dat een glazen keukenachterwand meer dan alleen een praktisch element is. Hij kan ook adviseren wanneer dubbelglas een betere keuze is dan hr++glas.

Dé glaszetter van Eindhoven en omstreken

© glasbedrijfeindhoven.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy